Единственият правилен ход на собственика на ЦСКА – Гриша Ганчев. Вече има решение.

7 Dni Sport01.11.2022
Гриша Ганчев,

От Фейсбук профилът на Християн Булгаров – фен на ЦСКА:

„Часове преди мача ни с Локомотив Пловдив, който е изключително важен за нашия отбор пиша тези редове, за да изкажа мнението си за това, което се случва в ЦСКА. Аз лично наблюдавам движение в положителна посока. Добра, даже бих казал прекрасна игра срещу Лудогорец, която бе последвана от четири поредни победи, от тях три като гост. Головата разлика от тези мачове е 12 вкарани и едно допуснато попадение. Днес именно това трябва да затвърдим – добра игра и серията от победа да продължи.

Това обаче няма да е лесна задача, защото срещу нас е надъхания и грамотен отбор на Александър Томаш. ЦСКА няма успех на стадион „Локомотив“ в последните си три гостувания, като ги загуби всичките и дори не достигна до равенство. Това днес трябва да е различно, защото ни устройва само победата, която ще продължи пътя ни в правилната посока.

По още една тема искам да напиша няколко думи – Сектор „Г“. Момчета пак Ви призовавам да се завърнете, защото вие сте основната движещата сила и с вас всичко е по-организирано, шумно и красиво в сектора ни. Има положителна промяна, вие със сигурност също го забелязвате. Има още работа за вършене, но в вас ще е по-лесно и приятно.

Гриша Ганчев има само един единствен правилен ход и той е да продължи промяната, която е започната, защото се вижда, че това е правилното. Успех на Саша Илич и момчетата, раздайте се и ни зарадвайте. Аз лично ще бъда на стадиона.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ