„Кирил Домучиев влиза на терена, хваща топката с ръце и я хвърля във вратата. Ганчев гледа.“

7 Dni Sport31.10.2022
Общо събрание на КРИБ, Кирил Домусчиев

Драголюб Симонович днес публикува поредния си пост на своята стена във „Фейсбук“. Дуци често коментира българския футбол и проблемите около него.

Изваждаме част от мнението му, което засяга мача между Лудогорец и Септември. И тази победа с 3:1 не мина без скандална помощ за тима от Разград от страна на съдиите и ВАР.

Ето коментара на Симонович:

„Какво трябва да стане, за да се смени това БФС? Остава само собственикът на Лудогорец да излезе на терена, да вземе топката в ръце, да изгони всички играчи на съперника от терена и да хвърли топката във вратата. За българските рефери и ВАР и това ще бъде редовно, по правилата. А коментаторите на „Диема“ ще обявят този гол за гол на десетилетието. Виждам, че след мача Лудогорец – Септември и Румбата говори за ОПГ. Познавам собственика на Септември като сериозен човек и се надявам да се шегува, че очаква шефовете на ОПГ да накажат подчинените членове на ОПГ.

Има само едно решение за всички тези проблеми и това е съдията. Но това не е Кашай, а българската версия на на съдия Фалконе. Няма друго решение за ОПГ. А, докато не се появи Фалконе, остава ни само да „играйкаме“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ