Сделка между Ганчев, Илич и Сираков, Стоилов. Изтече красноречив отговор от „синя“ България. Има решение.

7 Dni Sport28.10.2022
Screenshot 2022-10-28 at 19.53.01

От Фейсбук профилът на Георги Свиленов, фен на ЦСКА:

„Помечтахме си за малко, че ще има масово обединение и България ще успее да си отвоюва футбола. Хубаво то, ама тази мечта беше за няколко дни или поне толкова изтрая. За какво говоря ли?

Излиза Ботев с декларация срещу Кашай и цялата клика на БФС. Подкрепяме я ние – ЦСКА. Берое и Черно море и те, но това са само 4 клуба от 16, а Левски чийто глас е много важен тук, ще кажете мълчат. Не, не мълчат, те днес дадоха ясно да се разбере, че Кашай не бил виновен. Това се тълкува из изказването на Станимир Стоилов. Любо Пенев пее и той същата песен в Бистрица, а това е повече от ясен знам.

Мечтаното разбирателство за доброто на българския футбол между ЦСКА и Левски няма, как да стане. Всеки си гледа в паницата и ще си тънем в тинята. Докога обаче? Вече ми писна.

Прегледайте интервютата на Станимир Стоилов /Левски/ и Любослав Пенев /ФК ЦСКА 1948/, четете между редовете и ще разберете в пълна степен за какво говоря. Грозна гледка.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ