България плаче, един от най-големите ни таланти – Иван Влъчков: Аз с тези не, по-скоро ще се състезавам за друга държава

7 Dni Sport28.10.2022
Иван Влъчков,

Един от водещите автомобилни състезатели в България през последните години Иван Влъчков заяви пред колегите от „Спортал“, че по-скоро би се състезавал за друга държава, отколкото да вземе лиценз от Автомобилната федерация на България (АФБ).

Изказването на Влъчков дойде по време на организирания от страна на Българска федерация по автомобилни спортове (БФАС) протест пред сградата на Министерството на младежта и спорта (ММС) по-рано днес. Демонстрацията бе организизрана след като в началото на седмицата лицензът на БФАС бе отнет само две седмици преди края на и без това късия автомобилен сезон в България.

В следбедните часове се проведе и среща между министъра на младежта и спорта Весела Лечева и председателя на БФАС Румен Дунев, на която обаче така и не се намери решение на казуса с лиценза на федерацията.

По информация на медията голяма част от колегите и съперниците на Влъчков също споделят неговата позиция, което от своя страна поставя на карта цялото бъдеще на автомобилния спорт у нас.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ