Христо Янев поставя на пейката Станислав Костов

7 Dni Sport28.10.2022
Левски - ЦСКА, Христо Янев

Новият треньор на Пирин Благоевград – Христо Янев – ще направи промяна на върха на атаката на орлетата. 43-годишният наставник ще включи в стартовата си единайсеторка Преслав Йорданов за сметка на Станислав Костов, който в последните мачове не се намира в най-добрата си форма, пише „Тема Спорт“.

В последните пет двубоя последният неизменно започваше като титуляр, но в тях не успя да се разпише. В тези срещи Преслав Йорданов само веднъж поведе атаката на Пирин – загубата с 1:3 от Ботев Пловдив в Коматево. Треньорът и нападателят се познават отлични от съвместната си работа преди това в ЦСКА.

Стана ясно, че в първия си мач начело на благоевградчани Христо Янев няма да може да използва наказаните Венцислав Бенгюзов и Александър Дюлгеров, както и контузения Казуки Такахаши. Първите двама ще бъдат заменени от Емил Янчев и Мартин Смоленски.

Списъкът на стартовите единайсет отново ще включва ветераните Николай Бодуров и Петър Занев, които ще си партнират в сърцето на защитата. Янев има голямо доверие към двамата и се надява те да му помогнат в подобряване на обстановката в тима.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ