Весела Димитрова си призна на пресконференцията: Да истина е

7 Dni Sport27.10.2022
Весела Димитрова,

Едното от съчетанията на ансамбъла по художествена гимнастика за новия сезон е почти готово, обяви старши- треньорът на тима Весела Димитрова на пресконференция днес. С това тя потвърди слуховете затова и потвърди, че е истина.

Тимът проведе лагер на високопланинската база Белкемен, а от три дни вече работи по новите съчетания.

„Проведохме ползотворен лагер на Белмекен, с който винаги започва подготовката за новия сезон. От три дни правим новите съчетания. Едното е почти готово – на ленти и топки. Избрали сме музика и за другото. Момичетата са много мотивирани. Надявам се, че до края на годината и двете програми ще бъдат готови. Музиките са много въздействащи, но следващата година няма да играем на български фолклор“, каза Димитрова.

Вече е готова и програма на тима за участие в състезанията през 2023-а. Българският ансамбъл ще участва на четири от петте Световни купи, на Европейското първенство в Баку (Азербайджан) и на Световния шампионат във Валенсия (Испания).

„Заложила съм съчетания с около 2 точки повече за трудност. Но ще заложим повече на хореография и артистичност. В началото на февруари може би ще има открити контролни, на които ще покажем композициите“, добави Димитрова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ