България е потресена и гневна, ултраси на Локо Пловдив са пребили и са се габрили с дете от Ботев

7 Dni Sport26.10.2022
ЦСКА, Локомотив Пловдив, Фенове

Футболните лумпени в България продължават да се гаврят с деца. Този път група фенове на Локомотив (Пловдив) са пребили момче в заведение за бързо хранене в града под тепетата. Инцидентът е станал преди три дни около 22:00 часа, пишат колегите от „Трафик Нюс“.

Според информацията, причината за нападението е блузата на Ботев (Пловдив), с която пострадалият е бил облечен.

Полицията е прегледала кадрите от камерите за видеонаблюдение в заведението и в рамките на едно денонощие са били арестувани четирима. Един от тях е непълнолетен, а двама са криминално проявени. Образувано е досъдебно производство за хулиганство. Продължава уточняването на самоличността на останалите участници в нападението.

От записите става ясно, че потърпевшият се храни в заведението с компания. В един момент пристигат нападателите и без да са предизвикани от нищо, нападат момчето, започват да го ритат по брутален начин и взимат фланелката му на Ботев (Пловдив). Видно е, че и друг човек от компанията на пострадалия получава удар.

Припомняме, че в началото на месеца, момче от школата на Спартак (Варна) беше нападнато на път за тренировка от четирима, които са го принудили да съблече екипа на „соколите“ и са му го взели.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ