Навръх празника на семейството на Григор Димитров, разсекретиха истината за връзката му с Лолита

7 Dni Sport26.10.2022
Григор Димитров, Лолита Османова

Димитровден е. В семейството на Григор Димитров имат семеен празник. Бащата на Гришо – Димитър има личен празник, а в семейството са свикнали да го отбелязват подобаващо. Именно на този ден напълно случайно може би руски ежедневник е решил да напише материал, който е озаглавил „За истината между Григор и Лолита“.

В материала се говори за стотиците спекулции около любовните отношения между двамата породени от загадничните постове на красавицата в социалните мрежи през последните няколко седмици.

Изданието излиза с новината, че връзката между Григор и Лолита я има и е по-силна от всякога. Пишат, че двамата са щастливи и планират екскурзии след края на сеозона в АТП тура.

Сега Григор Димитров е във Виена, където вчера записа първа победа от месец август насам. Има нов треньор в лицето на Дани Валверду и се опитва, да се качи отново на влака за топ 10 в световната ранглиста.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ