„Вчера бе заявено на Гриша Ганчев, Саша Илич, Дюкенс Назаон и Пенчо от Драганово: ЦСКА не. Не си го и помисляйте.“

7 Dni Sport24.10.2022
Ботев Враца - ЦСКА, Саша Илич

Вчерашният ден донесе нова радост на „червена“ България“. Игра на ниво и победа с 0:4 във Враца. С този резултат ЦСКА си върна първата позиция в таблицата и получи короната есенен шампион. Само няколко часа по-късно обаче в Разград се случи случка, която е породила чувствтото в Иван Йорданов /автора на следващия текст/, който ще прочетете, че трябва да го напише и да се чуе гласно.

„Честита Ви есенна титла момчета и момичета „армейци“. Хубава игра от момчетата на Илич и заслужена победа с добър резултат. Стига сме ги били само с по един гол и така е сладно, но с четири е по-добре. Хареса ми това, че всички попадения бяха от различни играчи. Предпочитам така вместо, да си имаме само един реализатор, както беше години наред в периодите с Фернандо Каранга, Али Соу, Мауридес и Жорди Кайседо. Левачката на Шопов също ме впечатли.

Сега нещо по-сериозно. Гледахте ли мача в Разград, какво питам аз, разбира се, че сте го гледали, ако не сте, тогава пък сте прочели какво се случи в първата минута. Кристално чист гол на Ботев Пловдив бе отменен за несъществуващо нарушение на Елвис Ману. Моята особа не се съмнява, че ако този гол бе правилно зачетен Лудогореж щеше да направи обрат с или без помощта на съдиите, но това, което същите тези чернодрешковци организираха в първата минута е много, много показателно.

Бе заявено в лицето на Гриша Ганчев, Саша Илич, Дюкенс Назон и редовия фен бай Пенчо от Драганово, че ЦСКА няма място на върха. Защо? Защото в България е така. Футбола си е на концесия. Това е моето виждане и реших да Ви го споделя.

Това обаче няма да ни спре да мечтаем и да се борим, защото правдата и титлата за ЦСКА ще дойде. Може би по-скоро от колкото им се иска на ония другите, но ние винаги сме го правили така напук, когато всички ни отписват. Напред отбор мой любим и в Кърджали ще бъда с моите братя и сестри в клетката. Чакаме си и подкрепата от Сектор „Г“, но тя ще е в правилния момент, в това не се съмнявам и грам. До тогава, а и след това аз ще съм на стадиона. Искрено ваш – един обикновен фен на ЦСКА.“, това пише Иван Йорданов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ