Мъри гласи вратарска промяна в редиците на Левски

7 Dni Sport24.10.2022
Левски - Лудогорец, Пламен Андреев

Дошло ли е време за вратарска рокада в Левски? Такава вече се обсъжда на „Герена“ след равенството 1:1 срещу Локо Пд, пишат колегите от „Тема спорт“.

Гостите стигнаха до точка с единствения си точен удар в мача, дело на Джовани, а при ситуацията 17-годишният страж на сините Пламен Андреев не се намеси добре. Той застана под рамката след гафовете на опитния Николай Михайлов в реванша с малтийския Хамрун, довели до отпадане от Лигата на конференциите.

Андрей Аспарухов – син на легендата на Левски и българския футбол Георги Аспарухов-Гунди, защити младия вратар от критиките.

„Много жалко е да чета откровени обиди по адрес на Пламен Андреев, и то от левскари, или поне наричащи се такива. Същото беше и с Ники Михайлов. Е, все някой трябва да пази. Явно резултатът е по-важен от развитието на един млад вратар. Това, че Левски изпревари времето си миналата година и сега някои мачове не завършват според очакванията, не значи, че треньорът, вратарят или някой друг е виновен. Просто има етапи, които трябва да се извървят и няма как да се прескочат. Подкрепата към отбора включва и доверие в играчите и ръководството. Иначе се връщаме към 10-годишното мрънкане, нетипично за левскарите“, написа Аспарухов във Фейсбук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ