Разговорът, който г-н Гриша Ганчев и старшията ни Саша Илич трябва да проведат

7 Dni Sport22.10.2022
ЦСКА, Саша Илич

От Фейсбук профила на Валентин Райчев, фен на ЦСКА:

„Армейци ще използвам моята възможност, която ми дава Фейсбук да напиша нещо за любимия си отбор – ЦСКА. За мен Саша Илич показва много важно качество в краткия си период, който е начело на тима. Той умее да печели, дори когато отбора ни не играе така, както той иска, а още повече ме радва, че в последните мачове леко по леко се наблюдава и стил. Не съм си го мислил, но явно схемата 3-5-2 ще бъде печелившата за ЦСКА.

Следващият правилен ход според мен е Саша Илич да седне и да говори със собствениците и най-вече с Гриша Ганчев и да обсъдят и направят зимната селекция навреме. Да бъде така, че от първия ден на подготовка Илич, да има играчите, с които ще атакува титлата на пролет. Това е много важно и една от причините поради, които се проваляхме предните пъти.

Така мисля аз и не ангажирам никого с мнението си, пиша това защото виждам положителни наченки, обичам ЦСКА и ще се върна на стадиона още срещу Враца, за да подкрепя „армейските“ ми любимци.

Истинската победа ще бъде, когато Иван, Росен и всички други се върнат на стадиона, повлекат крак и заливаме градове, села и паланки с нашата мощ, за да покажем на Левски как се прави и че не са толкова велики за колкото се мислят.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ