Сделката Ивелин Попов да премине в ЦСКА

7 Dni Sport22.10.2022
Берое - Левски, Уелтън, Ивелин Попов, Филип Кръстев, Георги Миланов

Днес Левски излиза срещу Локомотив Пловдив в двубой, който ще изведе един от двата отбора в много по-добра позиция в подножието на върха на таблицата в efbet Лига. В този материал ще припомним любопитен момент от историята на един от лидерите в състава на Станимир Стоилов, а именно Ивелин Попов.

Бившият национал на България е имал предложения и разговори с най-високото ниво на ръководството в ЦСКА за трансфер на стадион „Българска армия“, но по една или друга причина не се е стигнало до официална сделка и така до момента, в който Станимир Стоилов не се е заел и обедил в разговори с играча, че мястото му е на „Герена“. Припомняме Ви, че след прибирането си от Русия той си намали заплатата многократно, за да влезе във финансовата рамка на „сините“.

Разговори да премине в ЦСКА е имало и с Георги Миланов. Там има повече подробности. Играчът е изисквал клауза в договора, която да му гарантира титулярно място и достатъчно игрово време, с чиято помощ той да влезе във форма и да си върне високата спортна форма, това което прави в момента в Левски. Ръководството на ЦСКА не се е съгласило на този вариант. Информацията е от няколкото срещи направени между Филип Филипов и Данаил Ганчев в различни градове преди няколко месеца. Инициатива, която завърши бързо и не бе дадена обратна връзка за резултатите от нея.

Връзката с двамата играчи е направена по оста периода им в Литекс преди години, който им осигури хубави трансфери в чужбина. Припомняме Ви, че и двамата имаха сравнително успешни кариери зад граница и най-вече в Русия, но поради една или друга причина и двамата избраха, прибирането им в България, да бъде в Левски, а не в новия клуб на Гриша Ганчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ