Бяхме ли бяла държава Вили Вуцов днес влизаше в ареста. Там разпити до дупка. Недопустимо.

7 Dni Sport22.10.2022
Царско село - Черноморец Балчик, Велислав Вуцов

Ттреньорът на Крумовград Велислав Вуцов коментира по типичния си ексцентричен начин успеха на своя тим с 1:0 срещу Етър от 14-ия кръг на Втора лига.

„Нека тези, които смятат, че сме еднодневка, вече да ни погледнат малко по-сериозно. Днес като погледнах коефициентите в две букмейкърски къщи – 6,50 за двойката. Благодаря, това са подаръци за хората. Казах на 4-5 приятели пускайте двойка и си гледайте кефа“, завърши Вили Вуцов.

Думите му разсмяха по-голямата част от запалянковците в българската футболна общественост, но имаше и такива, които ги приема по-сериозно, такъв очевидно е и Слави Григоров, който пише следното в социалните мрежи:

„Вили, Вили, виждаш ли защо сега не си на мястото на Мъри, защото в големия футбол няма място затова. Ако бяхме бяла държава ти щеше да си на разпит днес, за думите си след мача с Етър Велико Търново, това мога само да кажа. Недопустимо.“, заявява фена в една от големите групи за български футбол.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ