ФК ЦСКА 1948 отново атакува върха с гостуване на Славия

7 Dni Sport22.10.2022
ФК ЦСКА 1948 - Спартак Варна, Елитон

Отборите на Славия и ФК ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в столичното дерби на 15-ия кръг в efbet Лига. Двубоят на стадиона в Овча Купел започва в 17:30 часа и ще бъде ръководен от Георги Кабаков.

„Червените“ ще бъдат пределно амбицирани да си тръгнат с успеха, който отново ще ги изкачи временно на върха в класирането. В момента възпитаниците на наставника Любослав Пенев заемат второто място с актив от 30 точки в 14 мача. Първи е отборът на ЦСКА с 31 точки в 13 срещи.

Славия загуби тежко с 0:3 визитата си на Локомотив (Пловдив) и ще търси реванш пред своя публика с добра игра и позитивен резултат. Футболистите на Златомир Загорчич са на седмо място и 24 точки.

ФК ЦСКА 1948 не изпита затруднения срещу последния в класирането Спартак (Варна). „Червените“ надвиха варненци с 2:0 след попадения на Евгений Сердюк и Парвиз Умарбаев.

Славия – ФК ЦСКА 1948

Вероятни състави:

Славия (4-1-4-1): С. Вуцов; Попадийн, Виячки, Керчев, Соарес; Вълчев; К. Добрев, К. Стоянов, Нгуена, Т. Тасев; Г. Иванов
Старши треньор: Златомир Загорчич

ФК ЦСКА 1948 (4-1-4-1): Наумов; Фуртадо, Даскалов, Елитон, Джонатан; Чочев; Г. Русев, Умарбаев, Охене, Р. Кирилов; А. Колев
Старши треньор: Любослав Пенев

Съдия: Георги Кабаков
Стадион: „Александър Шаламанов“
Начало: 17:30 часа

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ