Григор Димитров показа луксозния си живот, открехна широко вратата

7 Dni Sport21.10.2022
Screenshot 2022-10-21 at 10.26.23

Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, който към момента се намира под позоция №32 в световната ранглиста направи и качи любопитна серия от 16 снимките, в които показа луксозния си живот по време на тунир.

Има снимки от Швеция и веднага след това от Австрия, където Гришо се намира в момента.

Прави впечатление, че Григор е наблегнал на снимки, които показват какво похапва един професионален спортист по време на турнирен цикъл. Димитров качи и снимка на виенски шницел към който добави следния текст: „Защото съм във Виена.“.

Също така има кадри и от стаята му в хотела, фитнес тренировката, възстановяването в горещ басейн и заниманията му на корта при, които показва завидна точност и цели мишена от сервис.

Следващият турнир, на който Григор Димитров ще вземе участие е от 24-ти октомври до 30-ти октомври и ще се проведе във Виена, Австрия. Надпреварата е от сеириите на АТП 500. В тунира ще участват Даниѝл Медведев, Стефанос Циципас, Андрей Рубльов, Камерън Нори, Хуберт Хуркач, Яник Синер, Тайлър Фриц, Матео Беретини и още много звезди на световния тенис.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ