Саша Илич нарочи „нидерланската кула“ на ЦСКА за гонене: Заплатата ти е една от най-високите.

7 Dni Sport21.10.2022
Славия - ЦСКА, Карло Мухар, Юрген Матей, Мено Кох

ЦСКА търси спешно качествен централен защитник, който да подсили тима по време на зимната пауза. Старши треньорът на „червените“ Саша Илич вече гледа доста варианти за нов бранител. От „Армията“ твърдят, че набелязаните са около дузина, а от тях ще бъде взет минимум един. Възможно е и двама централни бранители да бъдат привлечени в тима още по средата на сезона.

Саша Илич не е особено доволен от настоящия кадрови потенциал в тази зона. Налага се той да експериментира, за да изпълни желанието си да играе с трима централни защитници. В мача с Ботев Пд той заложи на Юрген Матай, халфа Амос Юга и юношата Християн Петров. В същото време на пейката бяха Мено Кох и Енес Махмутович. Вторият от тях най-вероятно ще напусне ЦСКА-София по време на паузата. Ръководството на „червените“ иска да се отърве от него, но не е ясно дали националът на Люксембург ще се съгласи да си тръгне.

Последната новина от „Армията“ е, че и Мено Кох е нарочен за гонене. Той изпадна от титулярния състав, след като Саша Илич не го харесва, а в същото време заплатата му е една от най-големите в клуба.

Именно последното е в основата на желанието на „червените“ за разделя с Кох.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ