„Сини“ фенове недоволстват от липса на артикул в магазина

7 Dni Sport20.10.2022
ЦСКА - Левски, Фенове

Сериозно напрежение има около един от артикулите, с които Левски се опита да зарадва феновете си. Става въпрос за тренировъчните горнища. Цената на една бройка е 119 лева, но това не спря желаещите, а нещо друго. Оказа се, че номерациите за по-едрите привърженици на тима са били изчерпани за нула време.

„Пълно е с S,M, все едно всички по трибуните сме млади и стройни“, коментираха недоволни фенове. „Явно някой не е забелязал, че повечето на стадиона са едри мъже, здрави българи. Не може от 2XXL, размер който носят поне 1000, да бъдат поръчани предварително 20 бройки“, продължават запалянковците.

От Левски са обещали бързо да се поправят. „Дано това наистина се случи“, надяват се желаещите да се сдобият с този артикул.

През лятото на „Герена“ ще имат нови подобни предизвикателства, след като подменят екипировката с такава на друг доставчик. „Сините“ се спряха на легендарната немска марка „Адидас“, която не се е появявала в Левски от края на 90-те години.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ