Пирин пуска комбинирани билети за Септември и Локо Пловдив

7 Dni Sport20.10.2022
komb

От Пирин съобщиха, че пускат комбинирани билети за двете предстоящи домакинства на отбора – срещу Септември и Локомотив Пловдив.

Ето какво написаха „орлетата“ на сайта си: 

„Уважаеми привърженици, ФК Пирин с удоволствие съобщава, че билетите за домакинския двубой срещу Септември (София) са в продажба.

Елате и подкрепете “орлетата” в понеделник, 24.10, от 17:30 ч. на стадион “Христо Ботев”. За ваше улеснение, билети за пенсионери и деца ще се продават само на специално обособена каса на стадиона.

С оглед на двете поредни домакинства, които предстоят за нашия отбор – срещу Септември (София) и Локомотив (Пловдив) (28.10 от 16:15 ч.) ви предлагаме опцията комбиниран стандартен билет. Комбинираният стандартен билет е на цена от 15 лева.

Стандартният билет само за мача със Септември е на цена от 10 лева, а за пенсионери и деца цената е 5 лева. Цената на ВИП билета е 50 лева. Привържениците на гостите ще влизат на стадиона срещу 10 лева.

Билетите за срещата са в продажба в нашия Фен магазин на улица “Трети март”, както и онлайн тук:

Комбиниран стандартен билет за Септември и Локо (Пд) тук

Стандартен билет за мача със Септември тук

ВИП билет тук

Билет гости тук


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ