Истината за Дауда Бамба

7 Dni Sport20.10.2022
Спартак Варна - ЦСКА, Дауда Бамба

Дауда Бамба и ЦСКА е истински сериал. Още от привличането на играча, до влизането му във форма, дебюта, първото му попадение и сегашното положение с контузия. Истината е, че нападателят е с прекрасни качества за родните стандарти, а и не само, но има хронична контузия, за която писаха редица медии при преминаването му от Алтай в ЦСКА.

Именно тази контузи направи така, че преди да подпише договор Бамба мина един месец на специални реахабиталиционни процедури и тренировки, в които състоянието му се подобри и той подписа контракт и бе представен. Сега непотвърдената информация гласи, че контузията отново се е обадила и най-вероятно това е причината той, да не попада дори в групата за мачовете. Бамба към момента е записал 8 мача, 1 гол и 1 асистенция за ЦСКА и общо 380 игрови минути.

Отново според непотвърдена информация Бамба скоро ще претърпи операция. Друга такава пък гласи, че е възможно той да напусна ЦСКА през зимния трансферен прозорец и да се търси нов таран, който да помага за отбелязваното на попадения в отбора. Тук добрата вест е, че Дюкенс Назон все повече влиза в добра спортна форма и се офромя, като титулярния играч на тази позция в ЦСКА.

Следващият мач на ЦСКА е срещу Ботев Враца и се очаква именно „червената“ деветка да бъде титуляр в атаката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ