Сашо Томаш „забърква нова рецепта“ за визитата на „Герена“

7 Dni Sport20.10.2022
Септември София - Локомотив Пловдив, Александър Томаш

Левият бек на Локомотив (Пловдив) Александър Василев може да се завърне в стартовата единайсеторка за съботното гостуване на Левски. 27-годишният футболист остана на резервната скамейка при успеха с 3:0 над Славия в изминалия кръг.

Вместо него като титуляр вляво на отбраната действаше хърватинът Йосип Томашевич. Последният не е „абониран“ за място през тази кампания. След срещата с белите треньорът Александър Томаш заяви за 28-годишния футболист, че „може повече“. През кампанията Томашевич е бил на терена в 10 двубоя. Василев (27 години) пък е изиграл 12 срещи.

Със сигурност Томаш ще направи корекции по играта на черно-белите за „Герена“. Треньорът обяви, че не е доволен от представянето в първия половин час на тима си срещу Славия. Тогава черно-белите не бяха толкова компактни.

При по-масирани нападения те се оголваха в задни позиции, но съперникът не успя да се възползва от тези моменти. На „Георги Аспарухов“ Томаш ще иска много по-стегната игра. В състава на Александър Томаш няма наказани футболисти за предстоящата визита на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ