Бразилци от Локомотив Пловдив: Ще постигнем големи неща

7 Dni Sport20.10.2022
Локомотив Пловдив,

През лятото Локомотив Пловдив се подсили с доста нови футболисти. В тима пристигнаха и четирима бразилци, като двама от тях говориха пред медия в родината си за престоя до момента на „Лаута“. Става дума за Луан и Евандро. Първият изигра 5 мача до момента за „смърфовете“, а доскоро лекуваше контузия. Евандро има 7 двубоя, като в момента се възстановява от травма.

„Когато колективът е силен, за индивидуалностите в него става лесно. Благодаря на Бог, че се адаптирах бързо към Локомотив и първенството, въпреки че за първи път съм в България. Стремя се да показвам всичко, което треньорът изисква от мен. Надявам се да постигнем големи неща с клуба. Вярвам, че мога“, заяви 26-годишният Луан пред „lance.com.br.“

Защитникът дойде в Пловдив от Адмира Вакер.

Лекарският щаб на „черно-белите“ прави всичко възможно, за да вдигне Евандро за гостуването на Левски в събота. Днес и утре му предстоят фитнес тестове. Бразилецът има престой в Удинезе, а в родината си е бил част от Флуминензе, Сао Пауло и Наутико.

„Треньорският ни щаб е много качествен. Бях много добре посрещнат в Локомотив. Радвам се, че мога да помогна на такъв отбор. Съставът ни е обединен. Точно затова имаме големи шансове да се борим за челните места, защо не и за титлата. Вярвам, че ще успеем да постигнем целите си“, каза Евандро.

Другите двама бразилци, които дойдоха през лятото на „Лаута“ са Матеус и Джовани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ