„Да истина е новината за Боряна Калейн и Стилияна Николова. Информацията е реална.“

7 Dni Sport20.10.2022
Боряна Калейн,

Истина е новината, която досега само се шушукаше в средите на художествената гимнастика. Потвърди се инфорицията, че
родните националки Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева няма да участват на Държавното клубно първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в събота в зала „София“.

Това бе обявено от „БФХГ“.

„В състезанието няма да участват Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева. Преди десет дни Калейн отново беше с вирус и температура, което сериозно попречи на нейната подготовка и тя не е в състояние да се състезава. В момента вече тренира на облекчен режим и подготвя новите си съчетания за следващия сезон. Стилияна Николова беше в заслужен по-дълъг отпуск след успешното Световно първенство и също не е в необходимата спортна форма, а клубът на Ева Брезалиева отказва участие в първенството“, уточниха от Българската федерация.

„Клуб „София Спорт 2017″ няма да бъде част от турнира заради няколко болни състезателки, които са включени в отбора. Независимо от тези обстоятелства сме сигурни, че ще станем свидетели на много интересна спортна битка, която ще даде възможност за неочаквана подредба на първата шестица. Елате и подкрепете участниците, които са заредени с огромен заряд да се състезават за клубовете си във всички възрастови групи“, заявиха още от „БФХГ“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ