Гергана Гунчева с истината за Петър Бакърджиев след раздялата им: Аз го обичам като баща на децата ми

7 Dni Sport19.10.2022
Гергана Гунчева,

Красивото лице на спортните новини на „бТВ“ – Гергана Гунчева ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се…“ тази седмица.

За личните си емоции и професионалните цели тя ще говори за първи път пред Нели Хаджийска и Меги Димчева тази неделя (23 октомври) от 12:30 ч. по „бТВ“.

В „Търси се“ двете водещи ще срещнат Гери с колегата ѝ Петър Бакърджиев, с когото вече са разделени, но работят на едно и също място – нюзрума на „бТВ“. Спортният журналист ще разкаже емоционално за десетте им години семеен живот: „С нея сбъднахме всичките си мечти заедно – имаме две прекрасни деца, построихме си къща и пътувахме на най-интересните места“.

Раздялата им идва след двегодишни опити да съхранят семейството си. Днес Гергана и Петър са в прекрасни отношения и отглеждат децата си заедно: „Нашите отношения стават все по-добри. Аз го обичам като приятел и баща на децата ми“. За първи път само в „Търси се“ двамата ще бъдат безкрайно откровени за отношенията си, раздялата и родителството.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ