Саша Илич е получил обаждане от високите етажи в ЦСКА: Имаш зелена светлина

7 Dni Sport19.10.2022
Гриша Ганчев,

Днес, от 18:45 часа, Ботев (Пловдив) и ЦСКА ще изиграят своя отложен мач от 5-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора трябваше да се срещнат на “Коматево” през лятото, но заради участието им в евротурнирите срещата бе преместена за октомври.

Мач, който е абсолютно задължителен за печелена от Саша Илич и хората му. С този двубой се дава старт на серия от 4 поредни гостувания за две седмици за „червените“, след които ще стане ясно дали ЦСКА ще бъде още в битката за така желаната титла. Именно затова мотивацията е на краен предел.

Сръбският специалист е получил подкрепа и от най-високо ниво в клуба. Столичен ежедневник пише за разговор на Илич с член на семейство Ганчеви. Не е ясно дали става въпрос за Гриша Ганчев или Данаил Ганчев, но по вероятен е втория вариант, защото те са в постоянен контакт. Саша е получил за пореден път уверение, че има подкрепата на всички в клуба и всички спекулации по медиите са безпочвени. Ръководството е доволно от повишаването на качеството в играта в последните два мача този срещу Лудогорец и този срещу Хебър Пазарджик.

Целта пред отбора е да вземе всички точки от серията гостувания и да заяви гласно на футболната сцена, че ще бъде фактор през тази кампания и през пролетта ще продължи, да се бори за така бленувата титла, която ще е първа след тази от 2008-ма година.

Отделно селекцията на ЦСКА за зимата върви с пълна силна. „Червените“ ще се подсилят на няколко фронта през паузата, а най-вероятно ще има напуснали. Не се очаква да бъдат продавани звезди, а да бъде запазен гръбнака на този отбор и само да се надгражда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ