Старши-треньор на отбор от Втора лига намекна за „черно тото“: Махам се. Кажа ли „А“, трябва да кажа и „Б“.

7 Dni Sport17.10.2022
Атанас Атанасов,

Наставникът на Добруджа Атанас Атанасов подаде оставка след загубата от Крумовград във Втора лига. Варненският специалист даде изявление пред радио „Добруджа“, в което обясни решението си. Орела направи много интересен коментар относно своите футболисти.

„Това ми беше последният мач с Добруджа. Казал съм го на президента. Той каза, че ще решават, но няма какво да решават – това си е мое решение! Причините са ясни, няма какво да ги изтъквам. Аз от доста време съм във футбола и ако съм наивен, е ясно, но глупак не съм в никакъв случай. Само по себе си се разбира за какво става въпрос.

Да са живи и здрави хората, които го правят това нещо – явно в българския футбол си има такива неща. Не очаквах, че ще дойде примерно в тоя отбор на моята глава. Случи се, какво да направя – нито съм някакъв разследващ нещо… Да са живи и здрави! Не всички, естествено, но има хора, които не са честни, да не казвам някакви по-силни думи – не са честни. Това нещо, ако искат да играят голям футбол, няма как да стане. Моята вина е в това, че съм хипернаивен и имам уникално доверие в тях.

Няма как да обвиня някой, че в мача с Крумовград не е искал да играе, но не става един да искаш, а друг да не искаш. Не искам да влизам в подробности, защото не мога да кажа нещо черно на бяло. Красноречиво е, има неща, които го показват това нещо. Който го прави това нещо, да си носи кръста.

Конкретен играч и конкретен мач? Не искам да влизам в такива подробности. Конкретни мачове има много, не ми дърпайте думите от устата. Има факти, които ме карат да говоря така. Ако кажа „А“, трябва да кажа и „Б“, а не мога да го кажа, защото нямам доказателства. Вината е в мен, те да си продължават, но по този начин няма как да продължават“, заяви Орела.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ