Бивш играч на ЦСКА с дейно участие в здрав бой в Босна и Херцеговина

7 Dni Sport17.10.2022
Screenshot 2022-10-17 at 9.08.56

Як бой си спретнаха щабовете на Жрински Мостар и Леотар след мача между двата отбора в босненското първенство. Срещата завърши 1:1, а искрите пламнаха по време на пресконференцията, а всичко се пренесе извън сградите на стадиона.

По време на пресконференцията човек, който се намираше в залата се обърна с вулгарен том към бившия футболист на ЦСКА и настоящ треньор на Жрински Мостар Сергей Якирович. Оказа се, че това е Сърджан Кулич, който е част от треньорския щаб на домакините от Леотар.

„Чия майка псува сега Билбия? Псува мъртви майки, това и е вашият клуб? Срам ли ви е? Вижте се… Питайте го какво прави. Псува мъртви майки“, обърна се Кулич към Якирович, визирайки действията на голмайстора за Жрински в мача.

Якирович първоначално се шокира, но след това пресконференцията продължи, но страстите се разгоряха след нейния край.

В интернет пространството се появи видео, на което се вижда физически сблъсък между няколко души пред стадиона, а в първата част от видеото се вижда как Якирович налита срещу капитана на Леотар Милович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ