Футболист на Лудогорец: Ще мога да кажа на децата си, че вкарах на Рома

7 Dni Sport17.10.2022
Лудогорец - Рома, Нонато

Халфът на Лудогорец Нонато започва все по-често да получава шанс да игра от треньора Анте Шимунджа. Той направи чудесен дебют и само няколко минути, след като се появи на терена, вкара гол на Рома и донесе победата на българския шампион.

Нонато даде интервю в бразилските медии, където разкри колко трудно му е било да направи крачката към Европа.

Нонато бе считан за един от основните футболисти на Флуминензе през сезона и около него се градеше играта на отбора.

„Когато отидох да се сбогувам с отбора всички разбираха моето решение, но ясно ми показаха, че според тях това не е идеалния момент да си тръгна. Изборът беше труден за мен и семейството ми. Не беше лесно, но бе нещо, което трябваше да направя в този момент. Никога не знаем кога ще се появи подобна възможност в живота ни“, каза Нонато пред „UOL Esporte“.

Той коментира и ролята на бившия му треньор Фернандо Динис. „Той бе мой партньор в живота ми тогава. Много съм му благодарен, защото се стараеше да ми помага по всякакъв начин. Не само на терена, а извън него, а и в преговорите. Той беше важен фактор в този етап от моята кариера, в който успях да се развия и да получа тази възможност да сбъдна една мечта. Ще мога да кажа на децата си, че вкарах гол на Рома. Това е нещо, което преди малко повече от месец нямах представа, че може да се случи, а днес да го изживявам и е невероятно”, допълни футболистът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ