Отговорните фактори на „Армията“ решават: Турция или Испания. Скоро казват.

7 Dni Sport15.10.2022
Лудогорец - ЦСКА, Жираир Шегоян, Отбор

Отговорните фактори на стадион „Българска армия“ ще избират между Турция и Испания за зимната подготовка на тима, воден от Саша Илич.

В ЦСКА познават много добре и двете места, тъй като именно там червените се готвиха в последните 6 години. След вкарването им в Първа лига те неминуемо отсядаха в испанския курорт Марбея, където времето е доста по-топло спрямо нашите географски ширини по това време на годината, пишат колегите от „Тема спорт“.

Пандемията от коронавирус обаче принуди армейците да сменят локацията и в началото на 2021 година те пътуваха за Алания, Турция. В ЦСКА явно останаха доволни от условията, които предоставя южната ни съседка, и през миналата зима се върнаха в Алания, а след това се преместиха в друг местен курорт – Белек. Част от подготовката им обаче бе саботирана от първия снеговалеж в този район на страната от близо 4 десетилетия.

За тази зима на „Армията“ отново са получили оферти както от Турция, така и от Испания. Очаква се решението за зимния лагер на ЦСКА да бъде взето скоро, като той ще се проведе във втората половина на януари.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ