„Босът“ изправи косите на Саша Илич, виси с пълна сила. Има вече решение.

7 Dni Sport15.10.2022
ЦСКА, Пресконференция, Саша Илич

Един от основните футболисти на ЦСКА – Амос Юга – трябва да бъде много внимателен в предстоящия двубой с Хебър.

Африканецът има 4 жълти картона от началото на сезона и ако получи ново официално предупреждение срещу пазарджиклии, ще пропусне един мач на армейците, пишат колегите от „Тема спорт“.

Тази вест е притеснила Саша Илич. „Босът“, както е прякора на играча, даден лично от Бруно Акрапович е един от тези, на които легендата на Партизан Белград рачита с пълна сила. Все пак той има решение в главата си. При тази развръзка на неговата позоция най-явно ще се появи поливалентния Тибо Вион.

Както е известно, в сряда от 18:45 часа червените гостуват на Ботев Пловдив в отложена среща от петия кръг на Първа лига. Не е изключено Юга да бъде съхранен и да не попадне в стартовия състав за утрешния сблъсък.

Припомняме, че наказан за домакинството на Хебър е Жеферсон. Той успя да си изкара 5 жълти картона за едва 7 двубоя, като е декориран на всеки 94 минути.

В състава на Саша Илич след изтърпяна санкция пък се завръща Иван Турицов. Родният национал бе изгонен директно в дербито с Левски заради удар в лицето на Уелтън и пропусна домакинството на Пирин и гостуването на Лудогорец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ