Ники Киров пробва познато крило за Берое, отбора бие в проверка

7 Dni Sport13.10.2022
Славия - Берое, Николай Киров

Николай Киров-Белия най-после записа победа начело на Берое, макар и в неофициален мач. Заралии надделяха с 1:0 над аматьорския Сокол Марково (Югоизточната Трета лига) в контрола. Спарингът се проведе под Аязмото и имаше учебен характер. Единствения гол вкара Лукас Мартинс в 30-ата минута. Зелено-белите имаха още няколко положения за попадения.

Треньорът Николай Киров даде шанс на някои от юношите, играчи от дубъла и тези, които имаха по-малко минути от началото на сезона, пишат колегите от „Тема спорт“.

Проби в тима кара познато крило. Това е 22-годишният Денислав Станчев. Той е юноша и бивш футболист на Берое. За последно носи екипа на Добруджа през миналия сезон във Втора лига. Преди това бе част от Литекс, Локомотив София и Верея. Имаше и кратък период в полския третодивизионен Битовия Битов. Пробите му при зелено-белите ще продължават още известно време.

Следващият двубой на старозагорци в шампионата е в понеделник. От 20:00 часа те приемат Лудогорец, който днес излиза срещу ХИК Хелзинки в Лига Европа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ