Истината за случилото се с Дуада Бамба и Брадли де Нойер в лагера на ЦСКА

7 Dni Sport12.10.2022
ЦСКА - Спортист Своге, Брадли де Нойер

Леки травми са причината двама от основните футболисти на ЦСКА – Дауда Бамба и Брадли де Нойер да отпаднат от групата на тима за гостуването на Лудогорец, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Както е известно, двамата дори не пътуваха със съотборниците си за Разград, а останаха в София. Нидерландският ляв бек пропусна и домакинството на „червените“ на Пирин преди седмица, като и тогава треньорът Саша Илич обяви, че лека контузия е причината за неговата липса.

След това Де Нойер се включи към заниманията на съотборниците си на пълни обороти. В навечерието на отпътуването за Русе, където ЦСКА отседна преди мача, обаче бранителят отново е получил неразположение.

Същото се отнася и за Дауда Бамба. Очаква се двамата да вземат участие в днешната тренировка на отбора, като в зависимост от състоянието им ще се определи и степента им на натоварване.

Вчера Саша Илич даде ден почивка на възпитаниците, а днес „червените“ започват подготовка за домакинството на Хебър в събота от 19:15 часа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ