5-6 мача за Купата на „България“ ще се излъчват по телевизията

7 Dni Sport12.10.2022
купа_на_българия

ПФЛ и телевизията държаща правата за Купата на България, Диема спорт, планират да излъчат поне пет-шест от двубоите от 1/16-финалите.

Със сигурност пряко ще бъдат предавани мачовете на ЦСКА, Левски, Лудогорец и ФКЦСКА 1948, довериха пред колегите ни от „Тема Спорт“.

Ще бъде направен опит и за показване на срещите на пловдивските Локомотив и Ботев, както и на Миньор Пк – Берое. ПФЛ и телевизията ще опитат всичко възможно за излъчването на максимален брой от мачовете, където позволяват стадионите ще се използват осветленията им.

По традиция от края на миналогодишното издание ще има студиа, организирани от спонсора на турнира. В края на следващата седмица – четвъртък или петък, ще е готова окончателната програма по дни и часове за 16-те двубоя. Във вторник ще има заседание на ПФЛ, а след него и извънреден Изпълком, който да утвърди евентуалните промени в датите, каквото предложение имаше от Левски и още вчера бе подкрепено от шефа на Септември Сф Кристиян Добрев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ