Хебър Пазарджик излиза срещу Борусия Дортмунд при победа на 1/16 финалите за Купата

7 Dni Sport11.10.2022
Хебър Пазарджик - Ботев Враца,

Хебър Пазарджик ще се изправи срещу германския гранд Борусия Дортмунд във втория кръг от турнира за Купата на Германия. Това ще се случи, ако тимът на Владимир Манчев успее да надвие Марица Пловдив като гост в 1/16-финалите на турнира.


Скрийншот от оригиналната публикация на Хебър Пазарджик в официалната им Фейсбук страница.

Да, горните две изречения звучат нелепо, но от сайта на Хебър допуснаха сериозна грешка относно двубоите на тима за SESAME Купа на България. Вместо „Хебър гостува на Марица в Пловдив за Купата на България“, в заглавието на материала за жребия от днес бе написано следното: „Хебър гостува на Марица в Пловдив за Купата на Германия“.

Тази неточност на редакторите логично предизвика смеха на много от привържениците на отбора, които започнаха да се шегуват с клуба относно това, кой ще бъде следващия съперник на пазаджишкия тим, ако елиминира Марица.

От Хебър обаче, показаха чувство за хумор и под коментар на привърженик с въпрос, дали Хебър ще се изправи срещу Шалке 04 или Вердер Бремен във втория кръг, от клуба написаха, че следващ съперник на новака в efbet Лига ще бъде Борусия Дортмунд.


Екранна снимка и от показаното чувство за хумор от администраторите на Хебър Пазарджик.

Всъщност, тегленият по-рано в днешния 11 октомври жребий отреди хората на Владо Манчев да се изправят срещу победителя от двойката Дунав Русе – Арда Кърджали, ако се справят с Марица.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ