Моци за претенциите на ЦСКА: Всеки има право да си казва мнението, но не значи, че е прав

7 Dni Sport11.10.2022
Жребий, Купа на "България", Козмин Моци

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци бе доволен от жребия за първите два кръга от Купата на „България“. „Орлите“ ще се изправят срещу Розова долина Казанлък, като при успех, те може да се изправят срещу Левски в 1/8-финалите на надпреварата, като „сините“ играят с Вихрен Сандански.

„Ако искаш да спечелиш трофей, трябва да биеш всички отбори. Ще стане хубав мач, но имаме още една крачка дотам. Сигурен съм, че ще стане хубаво дерби с два отбора, които се борят за първенство, така че по-хубаво от това няма“, заяви румънецът относно потенциалния мач с Левски.

Той говори и за претенциите на ЦСКА от съдийството при успеха на Лудогорец над „червените“ с 2:1 в мача от 13-ия кръг на efbet Лига: „И ние сме имали претенции, но не сме ги казвали. Никога не съм говорил за съдийството, няма да започна сега. Всеки има право да си казва мнението, но не значи, че е прав“.

„Не мога да отговоря, защото не се занимавам с ВАР. Им професионалисти, които могат да ви отговорят на този въпрос“, допълни той.

Моци сподели очакванията си за предстоящия в четвъртък мач с ХИК Хелзинки в Лига Европа: „Очаквам съвсем различен мач. Ще играем на нормален терен, не на изкуствена трева. Домакини сме, очакваме подкрепа от нашите фенове, така че се надявам да излезем с трите точки от този мач“.

„Може да реши, но има още два кръга след това. Трябва да вземем максимума от трите мача“, допълни Моци относно мача с финландците в Разград.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ