efbet е новият спонсор на ВК ЦСКА

7 Dni Sport11.10.2022
ВК ЦСКА, Пресконференция, Ивайло Стефанов, Александър Попов, Антонина Зетова
Александър Попов Цска Левски волейбол мъже 20

Новият спонсор на волейболния клуб ЦСКА е Efbet.

Новината бе обявена от президента на “червените” Александър Попов на официална пресконференция в Пресклуб “България”.

Александър Попов по време на пресконференцията на ВК ЦСКА за обявяването на договора с efbet.

„Партньорството с Efbet е много важно и открива широк хоризонт пред нас. С подкрепата, която имаме от Сънотех и Хиполенд, а сега и от Efbet, ще имаме възможност да гоним по-високи цели и да се фокусираме върху развитието на клуба.

Efbet от години подкрепя българския спорт и е един от основните спонсори конкретно и на волейбола. Компанията е генерален спонсор на БФВ и НВЛ”, заяви президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов.

Предложението за подкрепа на букмейкъра е предпочетено след разговори и с други компании. Предимството е в дългосрочното намерение на eдин от най-големите букмейкъри в България да спонсорира отбора, което осигурява по-добри възможности за планиране дейността на клуба за няколко години напред.

Момент от пресконференция на Сашо Попов и efbet, в кадъра е и Антонина Зетова, която ще работи в ДЮШ.

„Започваме сезона много по-спокойни и съм сигурен, че достойно ще отговорим на отговорностите, които носи екипът на ЦСКА“, коментира още Сашо Попов.

Така фирмата ръководена от Цветомир Найденов продължава да инвестира в спорта, след като по-рано стана и основен спонсор на баскетболния ЦСКА.

Легендата на ЦСКА – Ивайло Стефанов също ще работи в ДЮШ на клуба от новия сезон.

Efbet е и основен спонсор на Първа професионална футболна лига, както и на редица футболни отбори, сред които ЦСКА 1948, Лудогорец (Разград), Берое (Стара Загора), Арда (Кърджали), Хебър (Пазарджик), Българска федерация по волейбол (БФВ), Българска федерация по баскетбол (БФБ), Национална баскетболна лига (НБЛ), Национална волейболна лига (НВЛ) и други.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ