„Григорий апелирам те, не си идвай повече в България. Тази територия не те заслужава.“

7 Dni Sport10.10.2022
София Оупън, Григор Димитров,

„Григор Димитров е моя идол. На 19 години съм и се казвам Ангел, но това което ще напиша не го пиша с усмивка, а го пиша, за да изразя мнението си. Ние не заслужаваме спортист като Григор Димитров. Това е момче, което слави нашата страна навсякъде и е един от малкото ни елитни спортисти, но ние като народ масово го плюем и хукаме, а когато вземе пък направи нещо хубаво го подкрепяме двулично. Това ме разстройва.

За пореден път мисля, че се доказва, че ние българите като масово общество, не може да обичаме и кътаме нашите герои, които ни радват с победи на най-високото световно ниво.

Всичко което бих написал от тук нататък би било едно приповтаряне, затова няма да го направя, но пак искам да изразя, че България не заслужава такъв спортист, щом го третира по този начин. Апелирам те на шега не си идвай повече у нас, за да те оценят всички хейтъри. Обичам те, Григор и се радвам, че преди няколко дни си сбъднах мечтата да имам снимка с теб. Показа сърце и обич към всички нас и ни изчака над 30 минути, за да се снимаме всички с теб.

Ще те подкрепям винаги, когато си на корта, искам да те гледам повече на живо, изживяването е различно.“

Автор: Ангел Гюров


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ