„От ЦСКА съм. Знам какво ще стане тази вечер в Разград. Домусчиев и сие са активирали.“

7 Dni Sport10.10.2022
Кирил Домусчиев,

Тази вечер ЦСКА гостува на Лудогорец в брилянта от поредния кръг на efbet Лига.

„Червените“ имат рядкия шанс в последните години да излязат на първа позиция с в таблицата с 5 точки пред отбора от Разград, това ще се случи само и единствено при победа днес на стадион „Хювефарма Арена“. Именно на този факт е обосновал своето четиво Георги Чилингиров, който е написал следното мини превю през мача между „армейци“ и „орли“.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Преди мача тази вечер няма как да не напиша няколко реда. Според мен този двубой е важен за две нещата. Първо и по-важно – цялостното усещане от Саша Илич в първите няколко месеца от престоя му начело на клуба. Второ и също така важно за победата ни днес. Според мен Домусчиеви, Петричиеви, Моци и сие са активирани на 100%, което означава, че ще трябва да се надскочим и играем на максимално ниво, за да сме сигурни, че имаме шанс. Изпълнители не липват – Шопов, Линдсет, Шагоян и сие имат уменията да ни зарадват. Трябва да го повярваме, подкрепим и ще се случи. Отиваме в дома на Лудогорец и с цяло гърло, колкото и да сме малко и да не сме, като преди трябва да ги подкрепим, защото емблемата е важна. Ние сме ЦСКА и можем. Тази вечер Делиормана ще е активизиран, победата им трябва, но ние сме „червената“ армия и духа си го имаме, трябва да им покажем кои сме. Играчите са длъжни, да дадат всичко от себе си“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ