Илиана Раева: Да България признавам, истина е

7 Dni Sport10.10.2022
Илиана Раева,

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева коментира изминалия сезон и очакванията си за следващата година.

„Смятах, че след спечелената олимпийска титла неспокойният ми дух най-сетне се е успокоил и ще гледам по друг начин на работата си.

Даже, тази една година и два-три месеца наистина имах промяна. Спокойствие, радост, осъщественост . . . някакво блажено затишие . . . Изпитвах щастие от всичко, което виждах и ми се случваше в залата и около нея“, написа Раева в профила си във Фейсбук.

„Дори абсолютната световна титла на ансамбъла и двете спечелени квоти за Париж 2024 на изминалото Световно първенство не успяха да ме изтръгнат от това спокойно море, в което вълните бяха изчезнали и изглеждаше като сапфирено езеро. Нищо подобно! С неподозиран пулс чух някои музики за новите съчетания. Даже се разплаках от бушуващите емоции, които те предизвикаха в мен. С усещане за цунами от възторг очаквам новия сезон. Просто нямам търпение. . . Бог да ни даде здраве, мир и живот!“, добави президентът на БФХГ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ