Лудогорец предупреди ЦСКА: Феновете ви да не се показват с червени фланелки, ножове и пияни!

7 Dni Sport09.10.2022
ЦСКА - Лудогорец, Фенове

ПФК Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след утрешния мач от XIII кръг на efbet Лига срещу ЦСКА на „Хювефарма Арена“, който е с начален час 19,00 ч.

Клубът съобщава, че фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. За привържениците на ЦСКА е предвиден сектор „Гости“.

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете.

Днес билети ще се продават на касата на улица „Васил Левски“ от 12,00 ч. до 17,00 ч. Утре гишето отваря в 10,00 ч. и ще работи до началото на двубоя в 19,00 ч. В деня на мача в 17,00 ч. отваря касата на сектор „Гости“, където ще се продават билети за привържениците на ЦСКА.

За да се гарантира безопасност на придвижване, утре временно ще бъде ограничено движението на автомобили в спортната зона. От 16,30 ч. по улиците „Ветеринарна“, „Мраморно море“ и Северен булевард ще бъдат изградени пропусквателни постове.

ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба.

За мача с ЦСКА „Хювефарма Арена“ отваря врати в 17,00 ч. ПФК Лудогорец призовава феновете по възможност да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете непосредствено преди началото на двубоя.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ