Голяма трагедия в българския футбол: Трима футболисти заинаха при катастрофа

7 Dni Sport08.10.2022
Катастрофа,

Трима футболисти са загиналите в тежката катастрофа край Дулово рано тази сутрин, съобщава kvorum-silistra.info. Двама са състезатели на ФК Галактиката с. Черник, а другият е играл във ФК Добруджа с. Искра.

По молба на ръководството на футболния клуб от село Черник утрешния мач в село Чернолик с местния отбор е отложен, а всички мачове от Областното футболно първенство на 8 и 9 октомври ще започват с минута мълчание в памет на загиналите.

Областният председател на БФС- Силистра Георги Нарлев изказа съболезнования на роднините и близките на починалите футболисти.

Припомняме, че рано тази сутрин лек автомобил Ягуар, управляван от 39-годишен, на завой напуска платното и се е преобръща в крайпътна нива край Дулово. Водачът и двама мъже – на 22 г. и на 30 г. загиват на място. Седемнайсетгодишно момче е настанено в местната болница, а друг 20-годишен пътник е прегледан и освободен за домашно лечение.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ