ТС: На 30.10. Левски минава в ръцете на супербогаташ! Или просто ще гонят Тити Папазов…

Левски, Наско Сираков, Иво Ивков

Вероятността Левски да има нов собственик съвсем скоро нараства с всеки изминал час.

Това личи и от взето решение на Управителния съвет на клуба за провеждане на Общо събрание. Сбирка на акционерите ще се проведе на 15 ноември, като желание за такова е депозирано пред Търговския регистър, пише „Тема спорт“. От там вече са обработили информацията и такова е насрочено точно за тази дата.

То трябва да започне в 11:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. При липса на кворум, което може да се случи само ако не присъства мажоритарният собственик Наско Сираков или упълномощен от него човек, събранието ще е на 30 ноември от 11:00 часа пак на „Герена“.

Големият въпрос е дали на сбирката на акционерите в средата на следващия месец Левски ще има нов собственик. За това навежда на мисълта точка 8 от дневния ред. Тя гласи: „Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на дружеството“. А предложението на управата за решение е следното: „1. Общото събрание на акционерите освобождава всички членове на Надзорния съвет на дружеството и избира нов състав; 2. Приема нов състав на Надзорния съвет на дружеството съгласно направените предложения, събрали необходимото мнозинство“. В момента членове на НС на сините са Наско Сираков, Петър Ганев, Константин Папазов и Венцислав Димитров.

Какви ще са промените, предстои да разберем. Чаканата голяма новина от феновете обаче е преминаването на мажоритарния пакет акции от ръцете на Наско Сираков в ръцете на чуждестранна компания, собственост на сръбския магнат Драган Шолак. Естествено има вариант и например само Константин Папазов да подаде оставка – нещо, за което го призова треньорът Станимир Стоилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ