Помощникът на Младен Кръстаич – Иван Иванов: Да той го направи в националния

7 Dni Sport03.10.2022
България, Младен Кръстаич

Помощник треньорът на националния отбор на България – Иван Иванов, разкри какви промени е направил Младен Кръстаич в тима на „трикольорите“, за да се стигне до двете победи срещу Гибралтар и Северна Макединия.

„През последните няколко години игровия облик на отбора бе настроен дефанзивно и минорно. Победата срещу Гибралтар бе задължителна, тази срещу Северна Македония бе добре дошла.

Едноседмичният лагер, който проведохме, помогна да променим настроението на играчите от психологическа гледна точка към по-офанзивен стил на игра. Мисля, че се получи. Дори резултатът срещу Северна Македония да не беше положителен, енергията, организацията в играта и настроението на футболистите бе позитивно.

Средата около националният отбор ще се подобри. От първия ден дисциплината бе на високо ниво. Нещата се стиковаха и се получи химия между нас. Младен Кръстаич взима решенията, той е лицето на треньорския щаб. Той вдъхва респект и увереност. Много силен характер е. Хората, които владеят нещата и контролират събитията се намесват когато трябва. Някои хора имат харизма и аура и нещата просто се случват около тях“, заяви Иванов пред колегите от „БНТ“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ