Левски ще стопява преднината на Лудогорец срещу Берое

7 Dni Sport03.10.2022
левски - берое

Отборът на Левски излиза срещу Берое в Стара Загора в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „Берое“ стартира в 20:00 часа, а при победа футболистите на Станимир Стоилов ще се доближат на две точки от лидера Лудогорец.

„Сините“ ще се опитат да задържат доброто настроение, след като преди паузата за национални отбори Левски спечели с 2:0 дербито с ЦСКА.

Берое пък се намира в трудна ситуация, след като Петър Хубчев се раздели с тима, а на негово място дойде Николай Киров. В последния кръг „зелените“ загубиха с 0:2 от Славия в София именно в дебюта на опитния специалист.

Преди двубоя в Стара Загора старши треньорът на столичани Станимир Стоилов бе категоричен, че футболистите трябва да бъдат максимално готови във всеки мач, а битката пропускат Билал Бари и Сонко Сундберг. Нападателят е аут между 6 и 10 месеца, а бранителят вече тренира, но не попадна в групата.

Наставникът на Берое Николай Киров заяви, че е доволен от подготовката на тима в паузата. Той разкри, че няма никакви проблеми в състава.

Берое – Левски

Вероятни състави:

Берое (4-2-3-1): Караджов; С. Георгиев, С. Николов, Пиргов, Рука; Юсеин, Мечев; С. Траоре, Анисе, Тунгара; К. Кръстев
Старши треньор: Николай Киров

Левски (4-2-3-1): П. Андреев; Петрис, Ван дер Каап, Кордоба, Цунами; Краев, Ф. Кръстев; Роналдо, Г. Миланов, Уелтон; И. Попов
Старши треньор: Станимир Стоилов

Съдия: Георги Кабаков
Стадион: „Берое“, Стара Загора
Начало: 20:00 часа

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ