Затварят най-много Сектор „A“ на „Герена“

7 Dni Sport01.10.2022
Локомотив София - Левски, Фенове

Впетък апелативната комисия към БФС проведе заседание във връзка с жалбата на Левски след наказанието на Дисциплинарната комисия за една среща без публика. Окончателното решение обаче ще бъде взето в понеделник, 3 октомври, когато ще се проведе ново заседание.

Вестник „Мач Телеграф“ написа още преди седмица, че Апелативната комисия ще вземе отношение по наказанието на Левски и най-вероятно то ще бъде намалено. Очаква се санкцията да бъде свита най-много до затваряне на Сектор „A“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за мача Левски – Ботев Пловдив, който ще се играе следващия уикенд.

Възможно е наказанието да е още по-малко – затваряне на Блок 5 на централната трибуна на „Герена“.

Празна линейка ще даде основание на Апелативната комисия да намали наказанието на Левски. Пострадалият масажист на ЦСКА Иван Христов не се е качил на линейката, която е била специално извикана за него. Отделно не е ясно дали Иван Христов въобще има документ, който доказва, че е пострадал именно по време на мача.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ