„Плачещата Илияна Раева набра Слави Трифонов, той и вдигна, проблема приключи бързо“

7 Dni Sport30.09.2022
Илиана Раева, Невяна Владинова

Лидерът на ИТН Слави Трифонов разказа как Радостин Василев разплакал Илиана Раева. Както е известно, бившият спортен министър преди месеци влезе в пререкание с шефката на родната федерация по художествена гимнастика.

След това двамата се помириха, а сега става ясно, че за това е помогнал Трифонов, на когото Илиана се обадила по телефона след случката.

„Някои хора не са лоялни, лъжат. Радостин беше много симпатичен в началото. Аз не го познавах, Тошко Йорданов го доведе. Беше симпатичен, малко ме дразнеше този гел, който си слагаше и приятелски му казах да го махне“, каза Трифонов за отцепника от ИТН, който премина в редиците на ПП.

„Не съм се виждал много с него, той стана министър на спорта тогава. Един път ми се обади Илиана Раева, която много уважавам. Плачеше ми по телефона и ми разказа, че той много я е обидил. Прегледах после и видях, че Радостин е говорил някакви неща за нея. Това е случаят, в който съм му се обадждал. Казах му „Гледай сега, тя е направила толкова много за България, не трябва да се държиш така с нея“. Иначе не съм говорил с него и нещо да му казвам или оказвам…“, добави Слави Трифонов по време на живото включване в страницата си във „Фейсбук“.

Снимка: Българска федерация по художествена гимнастика / „Анна Недкова“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ