Христо Стоичков поздрави група деца, те са щастливи

7 Dni Sport30.09.2022
Христо Стоичков,

Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков направи специално видео бръщение към децата от училище „Захари Стоянов“ в град Любимец.

Учениците от южния град днес имат Спортен празник и посланието на Стоичков беше излъчено на видеостената в учебното заведение. Камата ги мотивира да спортуват, да се учат и също така им пожела да растат в един мирен и спокоен свят.

„Щастлив съм да ви поздравя със спортния празник на вашето любимо училище Захари Стоянов и да ви пожелая да бъдете здрави и много да се учите. Да израснете в един мирен свят, за който мечтаем всички. Да спортувате и да бъдете упорити! Пожелавам ви да прославите България! Благодаря ви и много успехи“, се казва в посланието на легендарния номер 8 на България и Барселона.

Носителят на „Златната топка“ е и носител на наградата „Почетен факлоносец на мира“. Тя му бе връчена от олимпийската шампионка Ивет Горанова в Пазарджик. Наградата получиха също олимпийската шампионка по художествена гимнастика Мадлен Радуканова и кметът на Пазарджик Тодор Попов. Припомняме, че преди няколко дни Христо Стоичков и Тодор Попов направиха и първа копка на „Градина на света“ – иновативен международен проект, който Община Пазарджик стартира в парк остров „Свобода“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ