След като отстрани Славия от Лига Европа, Хайдук пожела новата звезда на Бялата лавина

ЛОКО ПД-СЛАВИЯ 07

Един от най-големите таланти на Славия – Георги Йомов, е хванал окото на треньора на Хайдук Сплит Желко Копич, пише Меридиан Мач. Младокът игра много силно в реванша с хърватите, когато вкара гол, а освен това даде чудесен пас на Милчо Ангелов, но нападателят пропусна да отбележи от чиста ситуация и да изведе „белите“ напред в резултата. Политиката на Хайдук е свързана с привличането на младоци, а в момента Йомов е на 21 години и определено може да развие още повече своя потенциал, ако премине в един от грандовете на балканския футбол.

Внукът на легендата на Левски Тодор Барзов започва своя четвърти сезон в Славия. До момента той има общо 54 мача и 8 гола за „белите“ в Първа лига, 8 двубоя и 1 гол за Купата на България и 6 срещи и 1 попадение в Европа. Именно Йомов бе човекът, който вкара последната дузпа срещу родния си Левски във финала за Купата на България на 9 май.

Славия обаче едва ли ще се раздели евтино с един от най-добрите си футболисти. „Белите“ вече доказаха, че няма да спират никой от своите таланти, като само за последната година продадоха Петко Христов на Фиорентина и Калоян Кръстев на Болоня. Очакват се още трансфери на Андреа Христов и Стефан Велков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ