Юношите на ЦСКА громят за Купата

7 Dni Sport29.09.2022
ЦСКА U16,

ЦСКА – София U16 разгроми с 4:0 връстниците си от Хебър (Пазарджик) в двубой от турнира за Купата на БФС, който се игра на един от терените на ВТУ „Тодор Каблешков“ и напълно заслужено се класира за следващата фаза от надпреварата.

През първото полувреме младите армейци имаха териториален и игрови превес на игрището и заслужено първи стигнаха до гол в 34-ата минута, когато Васил Каймаканов се възползва от подаване на Антон Толев и откри резултата. До почивката нямаше други интересни ситуации и “червените” се оттеглиха с гол аванс към съблекалните.

През втората част момчетата на старши треньора Мартин Стоянов се развихриха и нанизаха цели три попадения. В 53-ата минута Мирослав Недев удвои, а само 5 минути по-късно Васил Каймаканов направи резултата класически с втория си гол в двубоя. След точно един час игра Илия Димитров оформи крайното 4:0 след подаване на Дилян Стойчев.

По този начин ЦСКА – София U16 постигна напълно заслужена победа с 4:0 над връстниците си от Хебър (Пазарджик) и уверено продължава напред в турнира за Купата на БФС.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ