Дясната ръка на Бербатов зове: Домусчиев да напусне, компанията му също

7 Dni Sport29.09.2022
Кирил Домусчиев,

Един от основните фигури в екипа на Димитър Бербатов сподели мнението си заситуацията, в която се намира БФС след последните решения на СГС свързани с конгресите на футболната централа.

„Нищо ново под слънцето – от кога го говорим това? Оттук нататък ще се опорочава всеки Конгрес. Това правиха и това ще правят Михайлов и обкръжението му. Ще опорочават всеки Конгрес и ще приемат да бъдат сочени за виновни без да им пука. Висша наглост и безочие“, каза Величков пред колегите от „бТВ“.

Той призова някои от настоящите членове на Изпълкома да напуснат организацията, осъзнавайки какви са действията на президента Борислав Михайлов. В момента легитимен за решения е Изпълкомът, който работеше преди Извънредния конгрес на 12 октомври 2021, тъй като съдът не зачита взетите тогава решения.

„Призовавам сериозните колеги в легитимния Изпълком – Кирил Домусчиев, Атанас Фурнаджиев, Венци Стефанов, Спас Русев и другите колеги, които със сигурност разбират какво вършат Михайлов и най-близкото му обкръжение, да се разграничат от действията им и се оттеглят от Изпълнителния комитет на БФС. Вярвам, че вече са наясно с всичко“, допълни Величков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ