Владимир Манчев даде гласност на целите си с Хебър Пазаржик

7 Dni Sport28.09.2022
Владимир Манчев,

Новият старши треньор на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев заяви, че първата му цел е да стабилизира отбора като игра и резултати.

Манчев пое поста през миналата седмица на мястото на италианеца Фулвио Пеа, който беше назначен за спортно-технически директор.

Новакът в Първа лига Хебър заема 14-ото място във временното класиране със само две победи в 11 мача и актив от 7 точки.

„Първата и непосредствена цел пред мен е отборът да се стабилизира като игра и резултати. По отношение на първото вече сме предприели стъпки в тази насока, тренираме усилено, готвим се сериозно и отговорно. Да, времето ни притиска, но ние сме така от самото начало и няма да се оправдавам с това. Истината е, че трябва да работим много здраво, за да наваксаме пропуснатото. Ще търсим подобрение и надграждане във всяка една фаза на играта, защото проблемите не бяха само в противниковото наказателно поле“, заяви 44-годишният Манчев в интервю в клубния сайт.

Той дебютира като старши треньор в родния си град, след като досега е работил само като асистент в Хебър, Миньор Перник, ЦСКА и Нефтохимик.

„Чувството е много приятно точно с родния ми клуб да дебютирам в елита на България. Разбира се отговорността е голяма, осъзнавам я и съм готов за тази крачка и съм оптимист, че ще се справя. Това е и най-голямата тръпка. Аз съм много благодарен на ръководството за гласуваното ми доверие и съм 100 процента убеден, че ще го оправдая“, каза той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ